قانون حاکم بر دنیا، قانون جنگل است. در چنین دنیایی هر کس قویتر بود یا نه قوی نبود اما پول داشت، با قدرتها ارتباط داشت، برای قدرتها نوکری کرد، برای ارتکاب هر جنایتی آزاد است! ولو بریدن سر 37 انسان بیگناه، اعلام رسمی خبر آن و انتشار تصاویر بدن بدون سر و به صلیب کشیده شده آنها!
وزارت کشور عربستان سعودی سهشنبه گذشته (سوم اردیبهشت) از اعدام ۳۷ شهروند سعودی به اتهام «فعالیتهای تروریستی» خبر داد که ۳۲ تن از آنها از اقلیت شیعه این کشور بودند.این اعدامها باعث واکنشهای جهانی و منطقهای به این گونه اقدامات ریاض شده است. اتحادیه اروپا، عفو بینالملل و کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل به این اعدامها واکنش نشان دادند و برخی نیز آن ...
دولت ریاض به لحاظ سانسور و بایکوت خبری یکی از کشورهای پیشتاز در میان کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است که البته با قتل مرموز «خاشقچی» این وضعیت مستور و پنهان به ناگاه عیان و آشکار شد و ماهیت رسانه های عربستان را بیشتر از پیش در جلوی دید جهانیان و افکار عمومی قرار داد.
سفر نخست وزیر عراق به عربستان پس از سفر اخیر وی به ایران، مورد توجه رسانههای منطقه قرار گرفته است. اینکه آیا وی بهعنوان میانجی، به دنبال نزدیک کردن روابط میان ایران و عربستان است یا نه، هنوز مشخص نیست و در حد حدس و گمان است.
پس از ماجرای افشای قتل خاشقچی و تکرار اظهارات رئیس جمهوری ترکیه علیه ریاض، برای کاهش ارزش پول ترکیه و شکست یا تسلیم اردوغان،اعراب ثروتمند کشورهای عربی به دلیل وابستگی به حکام خود برای بیرون کشیدن سرمایه هایشان از ترکیه ترغیب می شوند.
دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا مدتی است که برای تشکیل یک ائتلاف جدید امنیتی و سیاسی با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس، مصر و اردن با هدف مقابله با گسترش نفوذ ایران در منطقه تلاش میکند.